Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

Wijziging doorgeven

Andere auto of motor?
Heeft u een ander voertuig aangeschaft? Geef ons dan de gegevens door: merk en type, kenteken en meldcode, gewicht en bouwjaar, de dagwaarde, de nieuwwaarde en tot slot de datum van wijziging. U bent dan per direct verzekerd.

Let op bij andere auto
Op zaterdagen, zon- en feestdagen zijn wij niet bereikbaar. Weet u van tevoren wanneer u een ander voertuig koopt? Bel ons dan voor het weekend. Koopt u onverwacht een andere auto en kunt u er meteen in wegrijden? Dan kunnen wij op uw huidige autoverzekering tot de eerstvolgende werkdag een voorlopige dekking verlenen op basis van een WA verzekering. U moet de auto daarna dan wel direct bij ons aanmelden.

Ander huis, verhuizing, nieuwe inboedel
Wijzigingen in uw persoonlijke situatie kunnen van invloed zijn op uw verzekeringen. Verhuist u bijvoorbeeld naar een andere regio? Daar gelden wellicht andere premies voor uw autoverzekering.

Gaat u groter wonen? Of juist kleiner? Koopt u een nieuwe inboedel? Of brengt u verbeteringen aan in uw huurhuis? Meld ons dat dan. Wij zorgen er dan voor dat uw verzekeringspakket op peil blijft.

Nieuw huis gekocht
Heeft u een nieuw huis gekocht? Dat is een mooi moment om alle polissen weer eens tegen het licht te houden. Wellicht kunnen verschillende verzekeringen worden samengevoegd in één pakketpolis. Stuur ons in ieder geval altijd een kopie van het taxatierapport toe. Dat hebben we nodig voor de berekening van de herbouwwaarde.

Advies nodig? Neem contact met ons op 0251 65 70 50